Příspěvková organizace Moravskoslezského kraje

Denní menu

Denní menu

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK POLEDNÍ 17. 2.- 21. 2. 2020

Pondělí:  17. 2.

 

 

 

1.7.9.

0.30l

Polévka koprová

0,- Kč

1.7.10.

150g

Pečená krkovička, č. zelí, bramborové knedlíky

98,- Kč

1.

150g

Krůtí maso po mexicku, dušená rýže

94,- Kč

3.7.

450g

Zapečené brambory s rajčaty, žampiony a sýrem

80,- Kč

Minutka dne:

150g

Nudličky z vepř. panenky na pik. hořčici, hranolky

110,- Kč

1.10.

 

 

 

Úterý:   18. 2.

 

 

 

9.

0.30l

Polévka uzená s kroupami

20,- Kč

1.3.

130g

Námořnické maso, vařené těstoviny

90,- Kč

1.3.7.

150g

Uzené maso, křenová omáčka, houskové knedlíky

88,- Kč

7.

450g

Zeleninové rizoto, kyselá okurka

76,- Kč

Minutka dne:

150g

Přírodní kuřecí řízek (angl. slan., sýr), krokety

99,- Kč

1.3.7.

 

 

 

Středa:    19. 2.

 

 

 

1.3.7.9.

0.30l

Polévka hovězí s kapáním

22,- Kč

1.3.7.

340g

Špagety po milánsku

79,- Kč

1.7.

130g

Krůtí nudličky ve smetanové omáčce, kuskus

96,- Kč

1.

200g

Jitrnicový a jelítkový prejt, kys. zelí, vař. brambory

89,- Kč

Minutka dne:

400g

Tagliatelle s kuřecím masem a sušenými rajčaty

108,- Kč

1.3.7.

 

 

 

Čtvrtek:   20. 2.

 

 

 

1.7.9.

0.30l

Polévka kapustová bílá

20,- Kč

1.3.7.

150g

Vepř. řízek z panenky v sýr. těstíčku, šťouch. bram.

92,- Kč

1.7.

150g

Kuře na kari se zázvorem, rajčatová rýže

84,- Kč

1.4.7.

150g

Rybí filé na tymiánu, máslová zelenina

86,- Kč

Minutka dne:

120g

Smažený sýr (gouda), vařené brambory

99,- Kč

1.3.7.

 

 

 

Pátek:  21. 2.

 

 

 

1.9.

0.30l

Polévka pracheňská

0,- Kč

1.3.7.9.

130g

Hovězí maso, pažitková om., houskové knedlíky

98,- Kč

1.7.

220g

Pečené kuřecí stehno na bylinkách, bramborová kaše

86,- Kč

1.3.7.

330g

Honzovy buchty, mléko

76,- Kč

Minutka dne:

1.3.7.

150g

 

Gordon bleu, vařené brambory

 

102,- Kč

 

Seznam alergenů: 1.Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Podzemnice olejná, 6. Sójové boby, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezamová semínka, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši. Váha masa uváděná v syrovém stavu. Obědy podáváme od 11:00 – 14:00 hod. 1 stravenka=1 oběd. Doplatek nutno uhradit penězi. Vážení hosté, naše restaurace je učňovským střediskem, kde se učí žáci oboru kuchař – číšník. Prosíme Vás tímto o shovívavost. Děkujeme za pochopení.            Markéta Tomášová, vedoucí provozovny

ovny


Denní menu Denní menu


SOCIÁLNÍ MÉDIA

SPONZOŘI A SOCIÁLNÍ PARTNEŘI STŘEDNÍ ŠKOLY

AWT
BM servis a.s.
Hodinový vnuk
Město Bohumín
Bonatrans
Bospor
Danter
Demontstav
Epson
Gigatech
Elektro Thermitron
Kofola
Maxion Wheels
Progres Hefner
Rockwool
Superprojekt
Viadrus
ŽDB